Filmy
Dramy
Ludzie Kina
Premiery kinowe
Premiery DVD
Recenzje
News
Forum
Użytkownicy
Linki
Statystyki
Kontakt
Dram: 68
Ludzie Kina: 2738
Użytkowników: 2049
Czy ktoś z Was widział całą serię Endless Love składającą się z Autumn TAle, Winter Sonata, Summer Scent oraz Spring Waltz?
Ja na razie obejrzałem dwie pierwsze i muszę przyznać że Sonata jest lepsza. Ma lepszą fabułę, gra aktorów ciekawsza i lepsza realizacja. Napiszcie czy widzieliście i co sądzicie o poszczególnych dramach.
A i czy do bazy filmowej można dodać dramy?

Ja mogę z pewnością powiedzieć, że do każdej serii dali ciekawych aktorów :D
Autumn Tale i Summer Scent - SHH, w Spring Waltz możemy poachować (przynajmniej niektórzy :D) przy Danielu Henney'u i Suh Doyong'u :) W Winter nikogo nie zauważyłam, ale to się może zmienić... ;) Gratuluję, tym co wybierali obsadę, a przynajmniej jej męską część xD
Oglądałam tylko Autumn Tale (nawet jeszcze nie skończyłam) i strasznie, strasznie płaczliwe.
Z tego, co słyszałam od wielu osób Summer Scent jest godne uwagi. Zresztą Winter Sonata podobno też dobra.
Ciekawa jestem tego Spring Waltz - bo o tym najmniej wiem. Screeny wyglądają ciekawie :D
Zawsze zastanawiałam się, co ludzie widzą w tej serii, zwłaszcza, że każde miało miec smutne zakończenie. Jak dotąd smutek znałam tylko z filmów koreańskich. Trochę bałam się zacząc TAK smutną serię.
Zaczęłam oglądac Summer Scent, ale w połowie porzuciłam tą dramkę ponieważ trochę się dłużyła. Ale jaka obsada! Song Seung Hun i moim zdaniem przyszła królowa koreańskiego kina , młodziutka Son Yeh Jin! Nie wiem czy powrócę jeszcze do tego, ponieważ teraz wychodzi tyle nowych produkcji, że nie nadążam z ich oglądaniem!
Winter Sonatę skończyłam tylko ze względu na obecnośc Bae Yong Jun , ale pewnie nie ja jedna , zważywszy na popularnośc i uwielbiebie go w The Legend (ajj!)
Autumn Tale nawet nie zaczęłam i trochę się jej obawiam, ponieważ wydaje mi się najsmutniejsza ze wszystkich czterech. Tak przynajmniej wynika z MV na youtube ;]
Natomiast ostatnio obejrzałam cały Spring Waltz i ta drama ma u mnie naprawdę wysokie notowania. Takiego klimatu dawno nie widziałam , muzyka , Seo Do Young i Daniel Henney ahh ;> Nie rozumiem dlaczego w Korei miała takie niskie notowania. . .
Cała seria ma byc z założenia smutna i opowiadac o zakazanej, wiecznej miłości. Pomysł ok, tylko dlaczego tęsknota i cierpienie zawsze się tak dłuży poczas oglądania?
Ja w każdym razie wyczekuję z niecierpliwością na nową dramę reżysera tej serii Yoon Suk Ho'a. Obsada naprawdę przyprawiająca o ciekawośc Kim Sun Ah (wielki come back i kolejna 50% oglądalnośc? ;>) i Lee Dong Gun :))

Aby dodać wiadomośc musisz być zalogowany