Filmy
Dramy
Ludzie Kina
Premiery kinowe
Premiery DVD
Recenzje
News
Forum
Użytkownicy
Linki
Statystyki
Kontakt
Dram: 68
Ludzie Kina: 2738
Użytkowników: 2049
« < 1 - 2 > »
[quote=szu]Ja również witam serdecznie wszystkich nowych (i tych trochę starszych) userów:) Jestem Szu - czasami znana jako Ania - z Olsztyna(ur.)/Warszawy(univ.), a aktualnie z Seoulu;)[/quote]
szu, na serio jestes teraz w Seulu? ale Ci zazdroszcze, jejku
acha i czy to Ty jestes na avatarze?
[quote=mootyl]Ja jestem także tutaj nowy... Oczywiście korzystałem wcześniej z kochanego forum doki-doki, ale widzę, że tutaj są tylko maniacy koreańskich produkcji, więc będę tutaj bardzo często zaglądać! Miło mi was poznać^^[/quote]
Nam tez jest miło Ciebie poznac. A mnie dodatkowo, bo widzę ześ z Pomorza.
Czesc. Bardzo fajna inicjatywa - ale czemu tylko Korea? brakuje dobrego polskiego serwisu o kinie azjatyckim - my probujemy edukowac czytelnikow magazynu w tym kierunku, ale dla nas to zaledwie wycinek, naprawde przydalby sie dobry serwis o filmach z Azji - ale to co teraz jest zrobione to tez kawał dobrej roboty.
pozd

www.magazyn-arigato.com.pl
a.dzierżawski cieszę się że strona Ci się podoba.
Jest tylko Korea gdyż ja osobiście bardzo interesuję się kinem koreańskim a na rynku polskich stron internetowych po prostu nie było takiego serwisu. Co do serwisu o kinie azjatyckim, to mój znajomy ma zamiar wystartować z takim serwisem. Ale to dopiero koło Listopada.
Head Administrator/Głwny Administrator
« < 1 - 2 > »
Aby dodać wiadomośc musisz być zalogowany