Filmy
Dramy
Ludzie Kina
Premiery kinowe
Premiery DVD
Recenzje
News
Forum
Użytkownicy
Linki
Statystyki
Kontakt
Dram: 68
Ludzie Kina: 2738
Użytkowników: 2049
« < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 > »
Mam pytanie, czy jeszcze komuś tak dziwnie wyświetla się strona główna? Mam na myśli brak wszystkich standardowych kolumn (top 100, urodziny gwiazd, ostatnie komentarze itp.). W dodatku czcionka też jest inna - jakby większa Times New Roman...
Jak już wchodzę na dany link np. filmy, to wszystko wydaje się być w normie.
Czy ktoś też ma problemy ze stroną?

Jak widać strona niestety pada...... chodź bardzo tego nie chcę i ciągle szukam kogoś kto mógłby się nią zająć.... Jestem w trakcie rozmów z jednym programistą ale to ciągle nic pewnego.
Mam nadzieję że mi się uda.
Niestety nie mam dostępu do GG które założyłem na potrzeby koreafilm więc podaję moje prywatne numerki i ogólnie sposób kontaktu ze mną:
GG: 1206014
tlen.pl: teckthekid
mail: wojciech.okuszko@koreafilm.eu
Trzymajcie kciuki, mam nadzieję że cała nasza wspólna praca nie pójdzie na marne.
Head Administrator/Głwny Administrator
Myślałam, że tylko mnie tak się nie chce załadować.
Brak programisty to spory problem i nie będzie łatwo pewnie znaleźć kogoś kto zajmie się tym solidnie i bez zysku. To musiałby być jakiś pasjonat kina koreańskiego czy coś...
Mam nadzieję, że jednak ktoś pomoże uratować stronę, bo jest bardzo fajna. Chociaż brakuje w niej na dzień dzisiejszy wielu funkcji to ma duży potencjał. Co najważniejsze ma zadowolonych użytkowników, którzy cierpliwie czekają na jej rozwój. =)

Jednym słowem to strona nie może upaść. To byłaby wielka strata, a prawdopodobieństwo, że podobna strona mogłaby w Polsce powstać, byłoby bardzo niskie.
Mimo, że fanów kina koreańskiego przybywa, to i tak jest zbyt mało naprawdę zaangażowanych osób. Ja sama bym bardzo chętnie pomogła, gdybym tylko trochę wiedziała o projektowaniu stron, ale moja wiedza informatyczna jest baaardzo ograniczona (najczęściej używam Word'a albo ewentualnie wyszukiwarki google :P).
Mam nadzieję, że wszystko się uda. Naprawdę!

Nie chciałam zaczynać nowego tematu, bo nie wiem czy to jest warte :P
Mam takie pytanie: Czy da się jakoś usunąć ulubione filmy? Zanim była opcja dodawanie do "obejrzanych" to każdy film jaki widziałam dodawałam do "ulubionych" żeby nie stracić rachuby, zwłaszcza w komediach rom. bo one są takie same ;) Czy ktoś może wie jak to zrobić?

Ja też się cieszę, że przynajmniej strona głowna jest juz ok. Martwi mnie jednak, ze nadal nie działa wyszukiwarka, nie mozna dodawać nowych filmów i pogineło mnsótwo fotek koreańskich piekności ;)
Swoja droga jak Neider mogł zostawic tak rozgrzebaną stronę??!!!
Ale nadziei nie tracę
Witam, mam dobrą wiadomość.
Mamy nowego programistę !!!! :D
Strona jednak będzie musiała powstać od podstaw od nowa, ale oczywiście użyjemy obecnej bazy danych.
Trochę to potrwa napewno ale w końcu wszystko będzie tak jak trzeba ! :D
Head Administrator/Głwny Administrator
« < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 > »
Aby dodać wiadomośc musisz być zalogowany